top of page

Xec Regal

Si has rebut un xec regal ENHORABONA! Algú  que t'estima ha pensat que seria una bona idea fer-te un regal perquè puguis tenir un record fotogràfic del moment que estàs vivint.

Estic desitjant que vinguis a l'estudi per poder fer aquest reportatge junts. Com que potser tens alguns dubtes del funcionament et responc les preguntes més freqüents que solen fer-me.

Quant dura el xec?

El xec té un any de durada. A la part del darrere a la cantonada inferior dreta hi trobaràs el codi xrc, que és la data de l'adquisió del val. A partir d'aquesta data tindràs un any per venir a fer-te el reportatge.

Quan puc venir a fer-me les fotos?

Pots venir a partir de la segona setmana de gener fins a la segona setmana de novembre, ja que entre aquestes dates estic totalment dedicat a la campanya de Nadal.

El contingut del regal és tancat o puc ampliar-lo?

El més probable és que t'hagin regalat una sessió d'estudi amb un determinat número de fotos incloses. Si un cop realitzat el reportatge vols alguna imatge més, no hi ha cap problema, el preu per imatge extra és de 10€/imatge (còpia en paper + arxiu digital en baixa resolució per a xarxes socials) o bé 18€/imatge (còpia en paper + arxiu digital en alta resolució apte per imprimir).

Cheque Regalo

Si has recibido un cheque regalo ¡ENHORABUENA! Alguien que te quiere ha pensado que sería una buena idea hacerte un regalo para que puedas tener un recuerdo fotográfico del momento que estás viviendo. 

Estoy deseando que vengas al estudio para poder hacer juntos este reportaje. Como quizás tengas algunas dudas del funcionamiento te respondo las preguntas más frecuentes que suelen hacerme.

¿Cuándo caduca el cheque?

El cheque dura un año. En la parte posterior justo en la esquina inferior derecha encontrarás el código xrc que corresponde a la fecha que lo compraron. A partir de esa fecha tienes un año para venir a hacerte el reportaje.

¿Cuándo puedo venir a hacerme les fotos?

Puedes venir a partir de la segunda semana de enero y hasta la segunda semana de noviembre, puesto que entre estas dos fechas estoy totalmente dedicado a la campaña de Navidad

¿El contenido del regalo es cerrado o puedo ampliarlo?

Lo más probable es que te hayan regalado una sesión de estudio con número de fotos incluidas. Si una vez realizado el reportaje quieres alguna imagen más, no hay ningún problema, el precio por imagen extra es de 10€/imagen (copia en papel + archivo digital en baja resolución para redes sociales) o bien 18€/imagen (copia en papel + archivo digital en alta resolución apto para imprimir).

bottom of page